Prijava ne E-obveščanje

Spoštovani uporabniki,
za prejemanje brezplačnih elektronskih obvestil v zvezi s težavami z vodooskrbo Javnega podjetja Komunala Ilirska Bistrica, d.o.o. izberite geografsko območje ter vpišite svoje osebne podatke:

* - obvezna polja

Geografsko območje (sklop vasi)

V JP Komunala Ilirska Bistrica, d.o.o. se zavedamo odgovornosti, ki ste nam jo izkazali s tem, ko ste nam zaupali obdelavo vaših osebnih podatkov. Sprejeli smo zavezo, da bomo obdelave vaših osebnih podatkov izvajali skrbno in odgovorno, kar pomeni zakonito, pošteno in za vas pregledno ter v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in nacionalno zakonodajo zadostili standardom varovanja osebnih podatkov posameznikov.
Od prejemanja se odjavite tako, da kliknete povezavo na dnu posameznega e-sporočila "Odjava od e-novic" ali nam pišete na naš e-naslov: info@kp-ilb.si. Privolitev za upravljanje z osebnimi podatki lahko kadarkoli brez obrazložitve in posledic spremenite ali prekličete in sicer to storite tako, da pisni zahtevek pošljete na info@kp-ilb.si ali na naslov Prešernova 7, 6250 Ilirska Bistrica. JP Komunala Ilirska Bistrica se obvezuje, da bo vaše osebne podatke obdelovalo in hranilo izključno za navedene namene in sicer dokler za to obstaja potreba oziroma do vašega preklica privolitve.